Apartman Antonia

Apartmani Vidas - Novalja
ID: 52237

Apartmani Vidas

U neposrednoj blizini centra poznatog turističkog mjesta Novalja na otoku Pagu, nudimo našim gostima ugodan smještaj u našim jednosobnim, dvosobnim i četverosobnim apartmanima, opremljenim po visokim standardima.

Apartman Antonia

75 m2 - Prizemlje - Broj soba: 3, Broj kupaonica: 1, Broj bračnih ležajeva: 2, Broj osoba na glavnim ležajevima: 4,


Opis
-dvije sobe sa terasama -kuhinja -dnevni boravak -kupaonica i WC -satelit / TV -parking površina apartmana: 75m2

Sadržaj i oprema
Terasa Kuhinja Kuhinjska pećnica Kafe aparat Frižider Posuđe i pribor za jelo
  • Parking
  • Satelitska televizija
  • Klimatizirano
  • Grijanje
  • Sušilo za kosu
  • Parking
  • Satelitska televizija
  • Klimatizirano
  • Grijanje
  • Sušilo za kosu

Kalendar zauzetosti

4+0 Apartman Antonia
Slobodno
Zauzeto
Prošlo

Cijene smještaja

4+0 Apartman Antonia

Cijena smještaja na noć
Datum Za 4 osoba Minimalno noćenja Dolasci
Uvjeti iznajmljivanja
Djeca do 2 godine starosti oslobođena su plaćanja.
Boravišna pristojba: 1.00€ po osobi dnevno.

Dolazak: Fleksibilno
Odlazak: Fleksibilno

Uključeno u cijenu:
Posteljina i ručnici Završno čišćenje Parking mjesto

Dodatne usluge:
Klimatizirano: 10.00 € - Dan


Inspiracija za vaš odmor
Zašto Novalja?

Smještena u sjeverozapadnom dijelu otoka Paga, Novalja je glavna luka i turističko središte otoka.
Iako se zbog lijepih plaža razvijala kao destinacija obiteljskog turizma, danas je Novalja najpoznatija kao odredište mladih željnih razuzdane ljetne zabave. Plažu Zrće koja je epicentar tog novog trenda nazivaju i "hrvatskom Ibizom", a zabava na njoj nikad ne prestaje.
Gosti mogu birati između smještaja u suvremeno uređenim sobama i apartmanima u privatnim kućama, hotelima, povoljnim hostelima ili u autokampu Straško - jednom od najvećih i najuređenijih autokampova na Jadranu.
Tisućljetna povijest Novalje može se iščitati kroz brojne arheološke nalaze i ostatke među kojima posebno mjesto zauzima antički rimski vodovod iz 1. st., jedini takve vrste na hrvatskoj obali Jadrana. Vodovod je u cijelosti isklesan ljudskom rukom u kamenu, u dužini od 1042 metra, a prosječna širina mu je oko 60 cm.
Danas je Novalja uređeni turistički grad s razvijenom infrastrukturom koja uspješno podnosi veliki porast broja stanovnika u ljetnim mjesecima s 3500 na preko 40000. Dugačka riva koja se proteže cijelom dužinom Novalje tada je prepuna turista koji uživaju u šetnji, piću ili dobrom zalogaju.
Tri velika supermarketa smještena su na ulazu u grad, a u samom gradu nalaze se svi potrebni dućani, robna kuća, pošta i tržnica.
Noćni život Novalje nudi različite mogućnosti - od brojnih kafića, barova i restorana za svačiji ukus i džep, do uvijek prepunog lounge bara Cocomo. Ipak, glavna noćna zabava odvija se na obližnjem Zrću do kojeg možete stići automobilom, dobro organiziranim javnim prijevozom (autobus) ili pješice za 20-tak minuta.
Plaža Zrće
Plaža Zrće je najpoznatija novaljska plaža. Postala je svjetski sinomim za ljetni zabavu i jedna od najvećih party zona u Europi. Od 2003. godine je nositeljica Plave zastave. Plaža je šljunčana i može primiti više tisuća kupača, raspolaže i velikim parkiralištem. Osim kupanja nudi i mogućnost korištenja raznih sportsko-rekreativnih i zabavnih sadržaja kao što su bungee jumping, jet-ski, parasailing, cageball ili wake-boarding.
Posebnost ove plaže su klubovi Papaya, Kalypso, Aquarius i Noa na kojima zabava traje bez prestanka, a za glazbu su zaduženi najpoznatiji svjetski d.j.-i za koje su nastupi na Zrću postali stvar prestiža i potvrda kvalitete.


Uvale i plaže u blizini:

Odredišta u blizini: