ID: 2650

Sobe Hostel Timun

Smješten u pješačkoj zoni, u samom centru Novalje i samo 30 metara. U neposrednoj blizini je poznati Cocomo bar, te autobusna stanica za plažu Zrće. Hostel može primiti 26 osoba u četiri sobe sa po 6 kreveta i u jednoj dvokrevetnoj sobi. Unutar hostela je i kafić, te restoran (konoba).

1+0 Osoba Polupansion

Soba Big

30 m2 - 1. kat - Broj soba: 1, Broj kupaonica: 1, Broj osoba na glavnim ležajevima: 1,


Opis
Smješten u pješačkoj zoni, u samom centru Novalje i samo 30 metara. U neposrednoj blizini je poznati Cocomo bar, te autobusna stanica za plažu Zrće. Hostel može primiti 26 osoba u četiri sobe sa po 6 kreveta i u jednoj dvokrevetnoj sobi. Unutar hostela je i kafić, te restoran (konoba).

Sadržaj i oprema
Terasa Pogled na more
 • Pogled na more
 • Klimatizirano
 • Internet dostupan
 • Polupansion
 • Pansion - Na upit
 • Noćenje s doručkom - Na upit
 • Grijanje
 • Sušilo za kosu
 • Pogled na more
 • Internet dostupan
 • Klimatizirano
 • Grijanje
 • Noćenje s doručkom
 • Sušilo za kosu

Kalendar zauzetosti

1+0 Soba Big
Slobodno
Zauzeto
Prošlo

Cijene smještaja

1+0 Soba Big

Cijena smještaja na noć
Datum Za 1 osoba Minimalno noćenja Dolasci
Uvjeti iznajmljivanja
Djeca do 2 godine starosti oslobođena su plaćanja.
Boravišna pristojba: 1.00€ po osobi dnevno.

Dolazak: Fleksibilno
Odlazak: Fleksibilno

Uključeno u cijenu:
Klimatizirano Wireless Internet Posteljina i ručnici Završno čišćenje

Dodatne usluge:
Pansion: Cijena po dogovoru Polupansion: Cijena po dogovoru Noćenje s doručkom: Cijena po dogovoru


Inspiracija za vaš odmor
Zašto Novalja?
Smještena u sjeverozapadnom dijelu otoka Paga, Novalja je glavna luka i turističko središte otoka.
Iako se zbog lijepih plaža razvijala kao destinacija obiteljskog turizma, danas je Novalja najpoznatija kao odredište mladih željnih razuzdane ljetne zabave. Plažu Zrće koja je epicentar tog novog trenda nazivaju i "hrvatskom Ibizom", a zabava na njoj nikad ne prestaje.
Gosti mogu birati između smještaja u suvremeno uređenim sobama i apartmanima u privatnim kućama, hotelima, povoljnim hostelima ili u autokampu Straško - jednom od najvećih i najuređenijih autokampova na Jadranu.
Tisućljetna povijest Novalje može se iščitati kroz brojne arheološke nalaze i ostatke među kojima posebno mjesto zauzima antički rimski vodovod iz 1. st., jedini takve vrste na hrvatskoj obali Jadrana. Vodovod je u cijelosti isklesan ljudskom rukom u kamenu, u dužini od 1042 metra, a prosječna širina mu je oko 60 cm.
Danas je Novalja uređeni turistički grad s razvijenom infrastrukturom koja uspješno podnosi veliki porast broja stanovnika u ljetnim mjesecima s 3500 na preko 40000. Dugačka riva koja se proteže cijelom dužinom Novalje tada je prepuna turista koji uživaju u šetnji, piću ili dobrom zalogaju.
Tri velika supermarketa smještena su na ulazu u grad, a u samom gradu nalaze se svi potrebni dućani, robna kuća, pošta i tržnica.
Noćni život Novalje nudi različite mogućnosti - od brojnih kafića, barova i restorana za svačiji ukus i džep, do uvijek prepunog lounge bara Cocomo. Ipak, glavna noćna zabava odvija se na obližnjem Zrću do kojeg možete stići automobilom, dobro organiziranim javnim prijevozom (autobus) ili pješice za 20-tak minuta.
Plaža Zrće
Plaža Zrće je najpoznatija novaljska plaža. Postala je svjetski sinomim za ljetni zabavu i jedna od najvećih party zona u Europi. Od 2003. godine je nositeljica Plave zastave. Plaža je šljunčana i može primiti više tisuća kupača, raspolaže i velikim parkiralištem. Osim kupanja nudi i mogućnost korištenja raznih sportsko-rekreativnih i zabavnih sadržaja kao što su bungee jumping, jet-ski, parasailing, cageball ili wake-boarding.
Posebnost ove plaže su klubovi Papaya, Kalypso, Aquarius i Noa na kojima zabava traje bez prestanka, a za glazbu su zaduženi najpoznatiji svjetski d.j.-i za koje su nastupi na Zrću postali stvar prestiža i potvrda kvalitete.

Uvale i plaže u blizini:

Odredišta u blizini: