Apartman Tia Pag

Apartmani Tia Pag - Grad Pag
ID: 3084

Apartmani Tia Pag

Apartman ima jednu spavaću sobu sa bračnim ležajem, veliki dnevni boravak sa sofom koja se može pretvoriti u dodatan ležaj za još dvije osobe, kompletno namještenom kuhinjom, kupaonom, ima čak dva klima uređaja (u sobi i dnevnom boravku), perilicu za robu te za suđe, pećnicu, mikrovalnu i...

Detaljan opis

Apartman Tia Pag

70 m2 - 1. kat - Broj soba: 1, Broj kupaonica: 1, Broj bračnih ležajeva: 1, Broj osoba na glavnim ležajevima: 2, Broj osoba na pomoćnim ležajevima: 2


Opis
Apartman ima jednu spavaću sobu sa bračnim ležajem, veliki dnevni boravak sa sofom koja se može pretvoriti u dodatan ležaj za još dvije osobe, kompletno namještenom kuhinjom, kupaonom, ima čak dva klima uređaja (u sobi i dnevnom boravku), perilicu za robu te za suđe, pećnicu, mikrovalnu i kuhalo za vodu, WiFi, čak dva SMART/TV (Netflix i HBO), terasa sa sjedećom garniturom i parkirno mjesto ispred apartmana. Zatvoreni balkon sa prednje strane ima visoki barski stoli sa 4 stolice, sa prekrasnim pogledom na more i "pašku valu". Apartman se nalazi na cca 200m od mora, cca 10min pješke od glavne gradske pješčane plaže i cca 20min pješke od centra grada. Ukoliko ipak ne preferirate šetnju do plaže ili do centra, svim svojim dragim gostima osiguravamo jednu parkirnu kartu za grad Pag kako bi se mogli slobodno i potpuno besplatno kretati po gradu sa svojim automobilom.

Sadržaj i oprema
Terasa Pogled na more Kuhinja Kuhinjska pećnica Mikrovalna pećnica Kafe aparat Frižider Posuđe i pribor za jelo
 • Pogled na more
 • Parking
 • Klimatizirano
 • Internet dostupan
 • Kućni ljubimci dozvoljeni
 • Dječji krevetić
 • Grijanje
 • Perilica za rublje
 • Sušilo za kosu
 • Pogled na more
 • Parking
 • Internet dostupan
 • Klimatizirano
 • Grijanje
 • Kućni ljubimci dozvoljeni
 • Dječji krevetić
 • Perilica za rublje
 • Sušilo za kosu

Kalendar zauzetosti

2+2 Apartman Tia Pag
Slobodno
Zauzeto
Prošlo

Cijene smještaja

2+2 Apartman Tia Pag

Cijena smještaja na noć
Datum Za 2 osoba + dodatna osoba Minimalno noćenja Dolasci
01.06.2020 - 30.06.2020 50.00 € 3.00 € 1 noć Bilo kojim danom
01.07.2020 - 08.07.2020 60.00 € 3.00 € 1 noć Bilo kojim danom
09.07.2020 - 22.08.2020 70.00 € 5.00 € 1 noć Bilo kojim danom
23.08.2020 - 31.08.2020 50.00 € 3.00 € 1 noć Bilo kojim danom
01.09.2020 - 30.09.2020 40.00 € 3.00 € 1 noć Bilo kojim danom
Uvjeti iznajmljivanja
Za potvrdu rezervacije potrebno je platiti akontaciju od 30 % od ukupne cijene.
Djeca do 2 godine starosti oslobođena su plaćanja.
Boravišna pristojba: Uključena u cijenu.

Dolazak: od 14:00 do 20:00
Odlazak: do 10:00

Uključeno u cijenu:
Klimatizirano Wireless Internet Posteljina i ručnici Završno čišćenje Parking mjesto

Dodatne usluge:
Kućni ljubimci: 10.00 € - Dan


Inspiracija za vaš odmor
Zašto Grad Pag?
Na sadašnjoj lokaciji Pag je izgrađen u 15.stoljeću po urbanističkom planu poznatog hrvatskog graditelja Jurja Dalmatinca, sa središnjim trgom i četiri ulice koje pravilno dijele grad na 4 kvarta.
Početkom 20.stoljeća grad se širi izvan gradskih zidina, a za to razdoblje vezano je i otvaranje prvog hotela u gradu u Zvonimirovoj ulici. Ipak, turizam se intenzivno počinje razvijati tek izgradnjom Paškog mosta 1968. godine.
Najznačajnije građevine u gradu su Zborna crkva Marijinog Uznesenja, Knežev dvor i kula Skrivanat, jedina preostala od devet kula koje su nekoć okruživale grad.
Vrijedi razgledati i crkve sv. Frane i sv. Jurja, samostan sv. Margarite kao i kilometar udaljeno arheološko područje Staroga grada.
Posebno mjesto u kulturnoj povijesti grada zauzima paška čipka - posebna vrsta čipke koju odlikuje iznimna ljepota uzoraka. Prvi zapisi o paškoj čipki potječu iz 15.stoljeća a način izrade i uzorci su se prenosili s koljena na koljeno.
Paška čipka danas je zaštićena kao UNESCO-ovo nematerijalno dobro, a kolekcija paške čipke koju paške sestre benediktinke čuvaju i sakupljaju više od 150 godina Ministarstvo kulture RH proglasilo je kulturnim dobrom Hrvatske.
U gospodarskom smislu zaštitni znak grada je proizvodnja soli. Kvalitetna sol proizvodi se ovdje već stoljećima, a Solana Pag najveća je solana u Hrvatskoj.
Boravak u gradu Pagu nudi priliku za izlete u najveće hrvatske nacionalne parkove koji se nalaze na dohvat ruke. Nacionalni park Kornati arhipelag je otočića i hridi čija ljepota oduzima dah. Na kontinentu, ali ne predaleko, nalaze se čuvena Plitvička jezera.Tu su još i nacionalni park Krka, nacionalni park Paklenica i nacionalni park Sjeverni Velebit, a na samom otoku Pagu nalaze se dva ornitološka rezervata Velo i Malo blato.
Najveća pješčana plaža u neposrednoj blizini stare gradske jezgre je Prosika, a u Paškom zaljevu pruža se 27 km pješčanih, šljunačnih i kamenih plaža od kojih su najpoznatije i najljepše Zrće, Janjeće vode, Beritnica, Sveti duh, Sveti Marko, Dubrava, Bošana, Caska, Ručica, Slana, Malin, Veliki zaton, Bijele stijene, Veli bok, Mali bok i Kotica.

Odredišta u blizini: