Apartmani Benko Radan

Grad Pag - Vlašići
ID: 52476

Apartmani Benko Radan

Udoban Apartman (53m2) se nalazi u prizemlju zgrade višesmještajnog objekta, u neposrednoj blizini mora. Rasplože sa dvije spavaće sobe, kupaonom, kuhinjom i dnevnim boravkom iz kojeg se izlazi na veliku i djelom natkrivenu terasu (100m2) sa lijepim pogledom na Zaljev i plažu. Apartman je...

Detaljan opis
Odaberite odgovarajući apartman ili sobu i pošaljite direktan upit vlasniku smještaja. Bez provizije

Apartman 4+1

Apartmani Benko Radan

Grad Pag - Vlašići - Privatni smještaj
Cijene od: 60 Na noć

DetaljnijeInspiracija za vaš odmor
Zašto Vlašići?

Vlašići su malo mjesto s bogatom vinogradarskom tradicijom smješteno na južnoj strani otoka Paga, udaljeno oko 15 km od Povljane i u susjedstvu malene pitoreskne Smokvice.
Zelenilo plodne doline u kojoj je mjesto smješteno i brojni trsovi vinograda otkrivaju da ćete na odmoru u Vlašićima imati priliku uživati u čarima domaćeg vina i svježe ubranim plodovima zemlje iz vrtova svojih ljubaznih domaćina. Mjesto je mirno, prometa ima vrlo malo, pa ćete nesmetano uživati u šetnjama ili vožnji biciklom.
U centru mjesta nalazi se župna crkva sv. Jeronima izgrađena još davne 1401. godine. Dugačka plaža u Vlašićima jedna je od najljepših pješčanih plaža na Pagu - posebnost je ove prekrasne plaže što je obrubljena prirodnim zidom od crvenkaste zemlje.


Odredišta u blizini: