Apartmani Duda

Vidalići
ID: 53447

Apartmani Duda

Apartmani Duda nalaze se u malom ljetnom rezidencijalnom mjestu Vidalići, na obali velikog zaljeva okruženog otokom Pagom. Kuća je smještena 30m od plaže (prvi red do mora). Nudimo vam tri apartmana (plavi,rozi,narančasti) sa očaravajučim pogledom na more i jedan studio-apartman. Svaki...

Detaljan opis
Odaberite odgovarajući apartman ili sobu i pošaljite direktan upit vlasniku smještaja. Bez provizije

Apartman Plavi

Apartmani Duda

Vidalići - Privatni smještaj
Cijene od: 60 Na noć

Detaljnije

Apartman Rozi

Apartmani Duda

Vidalići - Privatni smještaj
Cijene od: 60 Na noć

Detaljnije

Apartman Narančasti

Apartmani Duda

Vidalići - Privatni smještaj
Cijene od: 60 Na noć

Detaljnije

Studio Apartman Zeleni

Apartmani Duda

Vidalići - Privatni smještaj
Cijene od: 50 Na noć

DetaljnijeInspiracija za vaš odmor
Zašto Vidalići?

Na sjeveroistočnom dijelu otoka Paga nalaze se naselja Vidalići, Kustići, Zubovići i Metajna koji se zajedničkim imenom nazivaju Barbati. To su mala mirna mjesta izdvojena od buke i gužve i idealna za potpuni odmor.
Vidalići su malo apartmansko naselje na oko 4km od Novalje i nalaze se na samom moru. Iz mjesta se širi prekrasan pogled na cijeli Paški zaljev. Smještaj je suvremen, a male plažice su brojne i privlačne. Za vrućih ljetnih mjeseci neprestani topli povjetarac čini boravak ugodnijim.
Vidalići se nalaze u neposrednoj blizini najpoznatije hrvatske plaže Zrće, ali i u neposrednoj blizini drugog paškog fenomena - tajanstvenog Paškog trokuta.
Paški trokut je naziv za neobičan otisak u kamenjaru koji je otkriven u svibnju 1999. godine na brdu Tusto čelo koje se nalazi se oko 2 km udaljenosti od Vidalića. Istraživanja su utvrdila da je kamenje unutar Paškog trokuta svjetlije boje od kamenja izvan trokuta, te kako, nakon izlaganja ultraljubičastom svjetlu, isijava crvenom bojom. To je dokaz da je kamenje unutar trokuta prošlo termičku obradu, a pretpostavlja se kako je taj otisak nastao prije 12.000 godina. Paški trokut je u samo tri godine od njegovog otkrivanja posjetilo više od 30 000 ljudi iz cijelog svijeta.
I na drugoj strani zaljeva postoji nešto što se isplati obići, a to su prekrasne plaže Katarelac, Prnjica, Čista, Sv. Duh i Filino, do kojih možete doći ako unajmite brodicu od ljubaznih domaćina.


Uvale i plaže u blizini:

Odredišta u blizini: