Apartmani Lilly

Povljana
ID: 52167

Apartmani Lilly

Naša apartmanska zgrada smještena je na otoku Pagu, u mjestu Povljana. Plaža je udaljena 30 m, a druga pješčana 180 m - (primjerene su za djecu). U blizini se nalaze kafići, restorani, dućani, ambulanta, ljekarna, pošta, bankomati i ostalo. Tenisko igralište udaljeno je samo 500 m, odbojka...

Detaljan opis
Odaberite odgovarajući apartman ili sobu i pošaljite direktan upit vlasniku smještaja. Bez provizije

Apartman Zdravko

Apartmani Lilly

Povljana - Privatni smještaj
Cijene od: 65 Na noć

Detaljnije

Apartman Ljiljana

Apartmani Lilly

Povljana - Privatni smještaj
Cijene od: 55 Na noć

Detaljnije

Apartman Petra

Apartmani Lilly

Povljana - Privatni smještaj
Cijene od: 50 Na noć

Detaljnije

Studio Apartman Ivona

Apartmani Lilly

Povljana - Privatni smještaj
Cijene od: 45 Na noć

Detaljnije

Studio Apartman Valentina

Apartmani Lilly

Povljana - Privatni smještaj
Cijene od: 30 Na noć

DetaljnijeInspiracija za vaš odmor
Zašto Povljana?

Na jugu otoka Paga, 15-tak minuta vožnje automobilom od Paškog mosta, u prekrasnoj prirodnoj uvali smjestila se Povljana.
Taj je kraj, u kojem su brojni izvori slatke vode omogućili intenzivnije bavljenje poljodjelstvom i vinogradarstvom stoljećima prehranjivao veći dio otoka. Zbog toga taj predio između dviju uvala - Stare i Nove Povljane - izgleda kao zelena oaza usred izrazito krševitog otoka Paga.
Sredinom 20. stoljeća razvija se turizam koji je transformirao mjesto. Danas je Povljana razvijeni općinski centar s oko 800 stanovnika i prepoznatljiva turistička destinacija.
Povljana se može pohvaliti kilometrima raznolikih plaža. Tako možete uživati na šljunčanim, kamenitim, ali i pješčanim plažama, posebno ako imate malu djecu. Najživlja je plaža Dubrovnik. Prekrasna je to šljunčana plaža s puno hlada, kafića, restorana koji tijekom cijelog dana nude hranu, sladoled, hladne napitke…
Osim lijepih plaža i čistog mora uživat ćete i u bogatoj gastronomskoj ponudi. Na usluzi su vam restorani i konobe pristupačnih cijena smješteni tik uz more i ljubazni domaćini koji će se potruditi da vam Povljana ostane u lijepom sjećanju.
Ovdje možete uživati u dugim šetnjama uz more te u brojnim dječjim i sportskim sadržajima. Rekreiranje možete prakticirati na teniskim terenima, nogometnom igralištu, boćalištu te zaigrati odbojku na pijesku.
Ukoliko patite od reumatskih ili sličnih tegoba možete pokušati potražiti pomoć u obližnjem jezercu Segal i namazati se ljekovitim blatom.
A ako ste ljubitelj ptica (birdwatching-a) svakako posjetite obližnje ornitološke rezervate Veliko i Malo Blato.


Odredišta u blizini: