Apartmani Marija Barić

Grad Pag - Vlašići
ID: 52409

Apartmani Marija Barić

Apartmani na mirnoj lokaciji za smještaj obitelji (2+2) ili do 3 odraslih. Vlastito dvorište sa parkirnim mjestima i uređene dvije plaže odmah uz objekt. Udaljenost od susjednih zgrada dovoljna za miran odmor. Vlastiti balkon, zajednička velika terasa, mogućnost priveza ma...

Odaberite odgovarajući apartman ili sobu i pošaljite direktan upit vlasniku smještaja. Bez provizije

Apartman Marija 2

Apartmani Marija Barić

Grad Pag - Vlašići - Privatni smještaj
Cijene od: 65 Na noć

Detaljnije

Apartman Marija 1

Apartmani Marija Barić

Grad Pag - Vlašići - Privatni smještaj
Cijene od: 65 Na noć

DetaljnijeInspiracija za vaš odmor
Zašto Vlašići?

Vlašići su malo mjesto s bogatom vinogradarskom tradicijom smješteno na južnoj strani otoka Paga, udaljeno oko 15 km od Povljane i u susjedstvu malene pitoreskne Smokvice.
Zelenilo plodne doline u kojoj je mjesto smješteno i brojni trsovi vinograda otkrivaju da ćete na odmoru u Vlašićima imati priliku uživati u čarima domaćeg vina i svježe ubranim plodovima zemlje iz vrtova svojih ljubaznih domaćina. Mjesto je mirno, prometa ima vrlo malo, pa ćete nesmetano uživati u šetnjama ili vožnji biciklom.
U centru mjesta nalazi se župna crkva sv. Jeronima izgrađena još davne 1401. godine. Dugačka plaža u Vlašićima jedna je od najljepših pješčanih plaža na Pagu - posebnost je ove prekrasne plaže što je obrubljena prirodnim zidom od crvenkaste zemlje.


Odredišta u blizini: