Apartman Ružmarin A1

Apartmani Ružmarin - Grad Pag
ID: 52421

Apartmani Ružmarin

Apartmani Ružmarin se nalaze u mirnom i prirodom okruženom dijelu Grada Paga s prekrasnim pogledom na more i grad. Ambijent je takav da vam garantira ugodan odmor i uživanje.

Apartman Ružmarin A1

70 m2 - Prizemlje - Broj soba: 2, Broj kupaonica: 1, Broj bračnih ležajeva: 1, Broj osoba na glavnim ležajevima: 4, Broj osoba na pomoćnim ležajevima: 1


Opis

Apartman AP1 smješten je u prizemlju smještanog objekta. Apartman je kapaciteta za pet osoba i sadrži dvije spavaće sobe s bračnim krevetima i jednim pomoćnim ležajem. Apartman sadrži balkon/terasu, WC sa kadom za kupanje, blagovaonu sa potpuno opremljenom kuhinjom. Također svim gostima je dostupan besplatan WIFI pristup internetu, besplatni i osigurani parkirni prostor i posebni ulaz sa potpunom privatnošću korištenja. Gostima je dostupan vanjski roštilj sa zajedničkim prostorom (dalmatinskom konobom).


Sadržaj i oprema
Terasa: 12m2 Pogled na more Kuhinja Mikrovalna pećnica Frižider Posuđe i pribor za jelo
 • Pogled na more
 • Parking
 • Satelitska televizija
 • Internet dostupan
 • Kućni ljubimci dozvoljeni
 • Dječji krevetić
 • Korištenje roštilja
 • Pogled na more
 • Parking
 • Satelitska televizija
 • Internet dostupan
 • Kućni ljubimci dozvoljeni
 • Dječji krevetić
 • Korištenje roštilja

Kalendar zauzetosti

4+1 Apartman Ružmarin A1
Slobodno
Zauzeto
Prošlo

Cijene smještaja

4+1 Apartman Ružmarin A1

Cijena smještaja na noć
Datum Za 4 osoba + dodatna osoba Minimalno noćenja Dolasci
05.07.2021 - 24.08.2021 65.00 € 0.00 € 3 noći Bilo kojim danom
25.08.2021 - 14.09.2021 50.00 € 0.00 € 3 noći Bilo kojim danom
15.09.2021 - 30.09.2021 40.00 € 0.00 € 2 noći Bilo kojim danom
01.06.2022 - 19.06.2022 40.00 € 0.00 € 3 noći Bilo kojim danom
20.06.2022 - 04.07.2022 50.00 € 0.00 € 3 noći Bilo kojim danom
Uvjeti iznajmljivanja
Djeca do 2 godine starosti oslobođena su plaćanja.
Boravišna pristojba: Uključena u cijenu.

Dolazak: Fleksibilno
Odlazak: Fleksibilno

Uključeno u cijenu:
Wireless Internet Posteljina i ručnici Završno čišćenje Parking mjesto

Dodatne usluge:
Kućni ljubimci: Cijena po dogovoru


Inspiracija za vaš odmor
Zašto Grad Pag?

Na sadašnjoj lokaciji Pag je izgrađen u 15.stoljeću po urbanističkom planu poznatog hrvatskog graditelja Jurja Dalmatinca, sa središnjim trgom i četiri ulice koje pravilno dijele grad na 4 kvarta.
Početkom 20.stoljeća grad se širi izvan gradskih zidina, a za to razdoblje vezano je i otvaranje prvog hotela u gradu u Zvonimirovoj ulici. Ipak, turizam se intenzivno počinje razvijati tek izgradnjom Paškog mosta 1968. godine.
Najznačajnije građevine u gradu su Zborna crkva Marijinog Uznesenja, Knežev dvor i kula Skrivanat, jedina preostala od devet kula koje su nekoć okruživale grad.
Vrijedi razgledati i crkve sv. Frane i sv. Jurja, samostan sv. Margarite kao i kilometar udaljeno arheološko područje Staroga grada.
Posebno mjesto u kulturnoj povijesti grada zauzima paška čipka - posebna vrsta čipke koju odlikuje iznimna ljepota uzoraka. Prvi zapisi o paškoj čipki potječu iz 15.stoljeća a način izrade i uzorci su se prenosili s koljena na koljeno.
Paška čipka danas je zaštićena kao UNESCO-ovo nematerijalno dobro, a kolekcija paške čipke koju paške sestre benediktinke čuvaju i sakupljaju više od 150 godina Ministarstvo kulture RH proglasilo je kulturnim dobrom Hrvatske.
U gospodarskom smislu zaštitni znak grada je proizvodnja soli. Kvalitetna sol proizvodi se ovdje već stoljećima, a Solana Pag najveća je solana u Hrvatskoj.
Boravak u gradu Pagu nudi priliku za izlete u najveće hrvatske nacionalne parkove koji se nalaze na dohvat ruke. Nacionalni park Kornati arhipelag je otočića i hridi čija ljepota oduzima dah. Na kontinentu, ali ne predaleko, nalaze se čuvena Plitvička jezera.Tu su još i nacionalni park Krka, nacionalni park Paklenica i nacionalni park Sjeverni Velebit, a na samom otoku Pagu nalaze se dva ornitološka rezervata Velo i Malo blato.
Najveća pješčana plaža u neposrednoj blizini stare gradske jezgre je Prosika, a u Paškom zaljevu pruža se 27 km pješčanih, šljunačnih i kamenih plaža od kojih su najpoznatije i najljepše Zrće, Janjeće vode, Beritnica, Sveti duh, Sveti Marko, Dubrava, Bošana, Caska, Ručica, Slana, Malin, Veliki zaton, Bijele stijene, Veli bok, Mali bok i Kotica.


Odredišta u blizini: