Obiteljski kamp AS Mandre

Plaže i uvale
Mandre 1-5 osoba ID: PG-TR-183


Obiteljski kamp AS Mandre

Dobro došli u naš mali obiteljski kamp, u jedan sasvim novi i drugačiji vid odmora. Obiteljski kamp AS mogućuje vam da se probudite okruženi prirodom i smirujućim zvukom valova mora.

U kampu imamo 4 parcele namijenjene za šatore i 1 parcelu na kojoj je smještena mobilna kućica.

Mobilna kućica nalazi se na vrlo atraktivnm mjestu - 1. red do mora, u sijeni drva crnike samo 30 metara od plaže. Potpuno opremljena i klimatizirana mobilna kućica ima površinu od 24 m2, dvije odvojene spavaće sobe, kupaonicu, dnevni boravak i kuhinju. Velik natkrivena terasa ima i vanjsku kuhinju (sa manjim roštiljem). WIFI je za goste kampa besplatan. Na korištenje imate 2 velike vrtne ležaljke smještene na terasi kućice, kao i vanjski solarni tuš.

Od aparata u kuhinji su: hladnjak (jedna polica je ledenica), štednjak, kuhalo za vodu, kuhalo za filter kavu, SAT TV, klima uređaj.

Osigurana Vam je posteljina, ručnici, parkirno mjesto.

Udaljenost od  centra Mandri iznosi 800m. Mandre su malo, tiho turističko mjesto smješteno na južnoj strani otoka Paga sa prekrasnim pogledom na otoke Silbu i Olib te na otočiće Maun i Škrdu koji obiluju uvalama i prekrasnim plažama. Uzduž cijelo mjesto Mandre prostire se plaža s prozirno čistim morem. Ovo mjesto je savršeno za one koji žele miran odmor u prelijepom prirodnom okruženju crnika, suhozida i bisernog mora.