Pag Outdoor Summer Weekend

Događanja
Novalja 10.07.2020 - 28.08.2020 ID: PG-TR-405


Pag Outdoor Summer Weekend

Aktivno ljeto na otoku Pagu – kreće Pag Outdoor Summer Weekend!

 

Turističke zajednice otoka Paga nastavljaju udruženo sa zajedničkim projektima tijekom ovogodišnje turističke sezone. Ovaj put riječ je o projektu Pag Outdoor Summer Weekend, o konceptu aktivnih tjedana  koji će se održavati sa licenciranim i iskusnim trenirima u različitim oblicima aktivnog turizma. 

Tako će se vikendima tijekom srpnja i kolovoza organizirati pregršt sportskih događanja na cijelom otoku kao što što su biciklizam, nordijsko hodanje, trail, kajakarenje na moru,  SUP (veslanje na dasci), jedrenje na dasci, trčanje, hodanje, vožnja quadovima... 

Turističke zajednice otoka Paga - TZG Novalja, TZG Pag, TZO Kolan, TZO Povljana i TZM Stara Novalja potaknule su ideju ovakvog projekta dok su za osmišljavanje, izradu i provođenje koncepta događaja zaduženi  Run Croatia i Udruga Kissa. Organizirani program pod nazivom Pag Outdoor Summer Weekend započinje vikendom  od 10. srpnja i završava 28. kolovoza.

Treninzi su prilagođeni dobnim skupinama uz pomno odabrane koncepte koje će ponuditi treneri te su prilagođeni trenutnim uvjetima s obzirom na trenutnu situaciju. Svi sudionici plaćaju kotizaciju kako bi se imala potpunu kontrolu i sigurnost na treninzima i evidenciju članova.