Robinzon Tours

Izleti
Grad Pag ID: PG-TR-328


Robinzon Tours

Branimirova obala, Pag

mob: 098 968 4710

http://www.robinzon-tours.flazio.com/

Pozivamo Vas na jednodnevni robinzonski izlet ribarskim brodom za koji Vam je potrebna samo dobra volja i oprema za kupanje. Sve ostalo prepustite Vašem kapetanu NELIJU RUMORI – jednom od začetnika robinzonskog turizma na Jadranu (1986).
Polazak je u 09.30 sati i nakon samo 30 minuta zastajemo na plaži ROZIN BOK radi kupanja. Sljedeće pristajanje je u ribarskom selu METAJNA, gdje se zadržavamo otprilike 30 minuta. Nakon toga odlazimo na plažu ZAGLAVA (s prirodnom hladovinom) gdje pripremamo tradicionalni ribarski ručak. I Vi, naravno, možete sudjelovati u pripremi ribe.
Na meniju su domaća rakija travarica za aperitiv. skuše s roštilja, s maslinovim uljem, češnjakom i peršinom, vino i sokovi.
Sve je u neograničenim količinama !
Nakon ručka prolazimo pokraj litica BERITNICA (260 m), lokaliteta bjeloglavog supa čiji raspon krila iznosi 2,5 – 3,0 metra. Ne možemo garantirati vizualni kontakt jer ipak je to ptica. Potom odlazimo prema PAŠKIM VRATIMA gdje se nalazi niz pećina i podvodnih tunela s nataknutom florom i faunom : koralji, ribe, školjke … 
Možete se kupati i skakati sa stijena, a ako imate masku i peraje, doživljaj će biti potpun. Slijedi posjet otočiću MAŠKALIC gdje se degustiraju školjke. Povratak u Pag predviđen je oko 18.00 – 19.00 sati.

Vaš kapetan, Neli Rumora