Taxi Novalja

Plaže i uvale
Novalja ID: PG-TR-340


Taxi Novalja

KONTAKTI

E-mail: info@taxi-novalja.com
Mobitel: +385 098 28 28 72
Telefon: +385 53 661 366 
Radno vrijeme: PON - NED / 00 - 24 h

NAŠA ADRESA

Auto-taxi Novalja
Kontakt osoba: Bruna Nevia Dabo
Velebitska 16, Novalja (otok Pag)
Hrvatska

Taxi Novalja je prva taxi služba na području grada Novalje i otoka Paga. U 2013. slavimo 30 godina pružanja Taxi usluga građanima i institucijama na području Otoka Paga, Zadra i u širem krugu srednje i sjeverne Dalmacije.

Poslujemo transparentno - s upaljenim taksimetrom. Vozimo Vas na vrlo kratke relacije, daleke destinacije u Europi, transfere do aerodroma, luka i kolodvora. U nas se možete pouzdati i biti zadovoljni kao i naše ostale dugogodišnje mušterije. Odgovaramo na svaki poziv i odrađujemo svaku vožnju.

Pošto se osim taksiranjem bavimo i slikarstvom, ponekad je našim klijentima interesantno voziti se sa slikarima te se vode ugodni razgovori o umjetnosti. Klijentima ćemo uz vožnju ponuditi mnoštvo zanimljivih informacija o Novalji, otoku Pagu i gradu Zadru. Od nas možete dobiti opće informacije, turističke informacije i informacije o znamenitostima i zanimljivim lokacijama ove regije.

Ukoliko dolazite u Zadar preko zračne luke naručite vozilo Taxi Novalja a mi ćemo se pobrinuti da budete dočekani po dolasku aviona u zračnu luku i odmah nastavite dalje prema konačnoj destinaciji.

Ako planirate poslovni put bez brige se oslonite na usluge Taxi Novalja. Mi ćemo se pobrinuti da na željenu destinaciju stignete na vrijeme dok Vi organizirate i vodite brigu o svome poslovanju. Kvalitetu naših usluga prepoznali su članovi gradske uprave Grada Novalje.

Ako poželite voziti ćemo Vas i na atraktivne lokacije poput plaže Zrće, morskih orgulja i pozdrava suncu u Zadru, nacionalnog parka Paklenice i niza manje znanih ali jednako zanimljivih lokacija koje vrijedi posjetiti dok ste u ovom kraju.

Za trideseti rođendan doveli smo novog ljubimca u naš vozni park, Peugeot Expert, kako bismo svojim klijentima ponudili još bolji ugođaj vožnje s nama.