Apartmani Villa Ivan

Grad Pag - Vlašići
ID: 52186

Apartmani Villa Ivan

Okružena rijetko nedirnutom prirodom, mediteranskim biljkama i prekrasnim vrtom, obiteljska Villa Ivan nalazi se u prekrasnoj uvali Vlašići na otoku Pagu. Vlašići imaju specifično mjesto na cijelom otoku, zbog blizine svih važnih i većih destinacija (Pag, Novalja, Zadar) ili pak prekrasn...

Detaljan opis
Odaberite odgovarajući apartman ili sobu i pošaljite direktan upit vlasniku smještaja. Bez provizije

Apartman 1

Apartmani Villa Ivan

Grad Pag - Vlašići - Privatni smještaj

Studio Apartman 2

Apartmani Villa Ivan

Grad Pag - Vlašići - Privatni smještaj
  N/A Cijene

DetaljnijeInspiracija za vaš odmor
Zašto Vlašići?

Vlašići su malo mjesto s bogatom vinogradarskom tradicijom smješteno na južnoj strani otoka Paga, udaljeno oko 15 km od Povljane i u susjedstvu malene pitoreskne Smokvice.
Zelenilo plodne doline u kojoj je mjesto smješteno i brojni trsovi vinograda otkrivaju da ćete na odmoru u Vlašićima imati priliku uživati u čarima domaćeg vina i svježe ubranim plodovima zemlje iz vrtova svojih ljubaznih domaćina. Mjesto je mirno, prometa ima vrlo malo, pa ćete nesmetano uživati u šetnjama ili vožnji biciklom.
U centru mjesta nalazi se župna crkva sv. Jeronima izgrađena još davne 1401. godine. Dugačka plaža u Vlašićima jedna je od najljepših pješčanih plaža na Pagu - posebnost je ove prekrasne plaže što je obrubljena prirodnim zidom od crvenkaste zemlje.


Odredišta u blizini: