ID: 52390

Apartmani Katica

Mandre is a tourist resort on the island of Pag which abounds in variety of beautiful natural beaches, offering your family a perfect Croatian holiday. Since our apartments are located only 30 meters from the sea, you can start enjoying your holiday the second you park your car. Mandre is...

Detaljan opis

Apartman B

36 m2 - 1. kat - Broj soba: 3, Broj kupaonica: 1, Broj bračnih ležajeva: 1, Broj osoba na glavnim ležajevima: 4,


Opis
Apartment B (1st floor) is suited for four persons and it offers a wide balcony and a lovely terrace. Parking space for two cars is included.

Sadržaj i oprema
Terasa: 10m2 Kuhinja Kafe aparat Frižider Posuđe i pribor za jelo
  • Parking
  • Satelitska televizija
  • Klimatizirano
  • Internet dostupan
  • Grijanje
  • Korištenje roštilja
  • Parking
  • Satelitska televizija
  • Internet dostupan
  • Klimatizirano
  • Grijanje
  • Korištenje roštilja

Kalendar zauzetosti

4+0 Apartman B
Slobodno
Zauzeto
Prošlo

Cijene smještaja

4+0 Apartman B

Cijena smještaja na noć
Datum Za 4 osoba Minimalno noćenja Dolasci
02.06.2024 - 30.06.2024 90.00 € 1 noć Bilo kojim danom
01.07.2024 - 31.08.2024 130.00 € 1 noć Bilo kojim danom
01.09.2024 - 30.09.2024 90.00 € 1 noć Bilo kojim danom
Uvjeti iznajmljivanja
Za potvrdu rezervacije potrebno je platiti akontaciju od 20 % od ukupne cijene.
Djeca do 2 godine starosti oslobođena su plaćanja.
Boravišna pristojba: Uključena u cijenu.

Dolazak: od 15:00 do Fleksibilno
Odlazak: do 10:00

Uključeno u cijenu:
Klimatizirano Wireless Internet Posteljina i ručnici Završno čišćenje Parking mjesto



Inspiracija za vaš odmor
Zašto Mandre?

Na južnoj strani otoka Paga, na 4 km udaljenosti od ACI marine Šimuni i oko 10-tak km od poznate plaže Zrće smjestilo se turističko mjesto Mandre.
Prekrasan pogled na otoke Silbu i Olib te obližnje otočiće Maun i Škrdu, bistro more i čiste plaže neodoljivo privlače posjetitelje željne mirnijeg odmora u prirodnom okruženju.
Bijeli toranj crkve Gospe Snježne snažno dominira krajolikom, a posebnu privlačnost vizuri mjesta daje Porat - simpatična lučica dobro zaštićena od nevera, okružena borovom šumom i raznovrsnim mediteranskim biljem.
U maloj uvali u centru Mandri zaštićena od pristupa glisera i skutera smještena je plaža Mala Mandra - nositeljica Plave zastave od 2006. godine. Ova jedinstvena kameno šljunčana plaža zbog odličnog prilaza moru pogodna je za djecu ali i za osobe s invaliditetom.
Osim na Maloj Mandri užitak ćete pronaći na više od 3 km neprekinutih plaža i uvalica, a mala brodica ili čamac dovoljni su da svoje idealno mjesto za kupanje potražite i na susjednim nenaseljenim otocima Maun i Škrda.
Igrališta uređena u turističkom naselju Mandrice omogućavaju sportske aktivnosti, a najmlađe će Mandrice oduševiti malenom plažom prepunom sadržaja za djecu.
Užitak u otkrivanju ljepota netaknute prirode pružit će vam svakodnevno organizirani izleti na otoke (Silba, Olib) i u Nacionalne parkove (Kornati, Plitvička jezera), a bližu okolinu možete istraživati i sami jer postoji mogućnost najma male brodice (rent-a-boat).
Restorani i kafići uz samu obalu, stalno organizirana tematska događanja poput ribarskih fešti kao i gostoljubivost domaćina pridonijet će da odmor vaše obitelji u Mandrama bude spokojan i romantičan.


Odredišta u blizini: