ID: 52163

Apartmani Matea Beach House

Dragi gosti, nalazimo se na samom moru, u malom mjestu idealnom za ugodan odmor,rekreaciju, uživanje u raznolikom plažama i kulinarskim specijalitetima. Ako želite odmor za pamćenje, čisto more i uživanje u prekrasnom krajoliku, ovo je mjesto za Vas. Veselimo se Vašem dolasku!

Detaljan opis

Apartman Punta Longa (7+1)

90 m2 - Prizemlje - Broj soba: 3, Broj kupaonica: 2, Broj bračnih ležajeva: 3, Broj osoba na glavnim ležajevima: 7, Broj osoba na pomoćnim ležajevima: 1


Opis

Apartman je u prizemlju, ukupne površine 90 m2 i ima vanjsku terasu od 60 m2 s pogledom na more.Sastoji se od dvije sobe sa po 2 ležaja i jednom sobom od tri ležaja ( max. 7-8 ležaja.) Apartman ima dvije kupaonice, i prostranu kuhinju sa blagovaonicom koja je opremljena perilicom suđa.Također ima zasebni vanjski tuš na terasi te posjeduje tv -satelitsku antenu.


Sadržaj i oprema
Terasa: 60m2 Pogled na more Kuhinja Kuhinjska pećnica Mikrovalna pećnica Kafe aparat Frižider Posuđe i pribor za jelo
  • Pogled na more
  • Parking
  • Satelitska televizija
  • Internet dostupan
  • Korištenje roštilja
  • Pogled na more
  • Parking
  • Satelitska televizija
  • Internet dostupan
  • Korištenje roštilja

Kalendar zauzetosti

7+1 Apartman Punta Longa (7+1)
Slobodno
Zauzeto
Prošlo

Cijene smještaja

7+1 Apartman Punta Longa (7+1)

Cijena smještaja na noć
Datum Za 7 osoba + dodatna osoba Minimalno noćenja Dolasci
Uvjeti iznajmljivanja
Za potvrdu rezervacije potrebno je platiti akontaciju od 30 % od ukupne cijene.
Djeca do 2 godine starosti oslobođena su plaćanja.
Boravišna pristojba: Uključena u cijenu.

Dolazak: od 14:00 do Fleksibilno
Odlazak: do 10:00

Uključeno u cijenu:
Wireless Internet Posteljina i ručnici Parking mjesto

Dodatne usluge:
Završno čišćenje: 35.00 € - Po usluzi


Inspiracija za vaš odmor
Zašto Lun - Tovarnele?

Na najsjevernijem rtu otoka Paga, na 20-ak km udaljenosti od Novalje, uronjen u zdravu tišinu koju razbija samo pjesma cvrčaka i šum valova, smjestio se Lun.
Samo mjesto nije uz more, do mora i male lučice spušta se u 1km udaljeno mjesto Tovarnele. Uz Tovarnele protežu se prelijepe plaže i šetnica s pogledom na obližnji otočić Dolfin, te otoke Cres i Lošinj. Na otočiću Dolfin nalazi se svjetionik, a ime je dobio po dobrim dupinima koji su česti gosti ovog dijela paškog akvatorija.
Ono po čemu je Lun jedinstven na otoku Pagu, ali i u svijetu, su lunjski maslinici.
Među oko 80000 stabala maslina koliko ih ima na području Luna posebno se ističe oko 1500 stabala divlje masline (lat. Olea Oleaster) visokih 5-8 m i promjera 20-80 cm. Starost nekih maslina stručnjaci su procijenili na preko 1500 godina! Ovo područje divlje masline površine 24 hektara, jedino je takve vrste na Jadranu i jedno od tri lokaliteta takve vrste u svijetu te stoga ima veliku botaničku vrijednost. Zbog svojih je karakteristika 1963. godine zaštićeno i proglašeno botaničkim rezervatom. Rezervatom se može prošetati šetnicom dugom oko 2 km i uživati u jedinstvenom prizoru prastarih stabala gotovo iz biblijskih vremena čije se korijenje isprepliće s paškim kamenom.
Svakako vrijedi obići i tzv. novaljske stanove - stare pastirske nastambe, u kojima još živi nekoliko obitelji koje se bave proizvodnjom čuvenog paškog sira.


Odredišta u blizini: