Apartman Velika Mansarda

Apartmani Villa Tija - Grad Pag, Šimuni
ID: 52188

Apartmani Villa Tija

Apartmani Villa Tija nalaze se u obiteljskoj kući u mjestu Šimuni, smještenoj u lijepoj borovoj šumi, na samoj obali mora. Imamo jednosobne i dvosobne apartmane za 2 – 6 osoba. Svi apartmani imaju osigurano parkirno mjesto, terasu, privez za barku na molu ispred kuće, TV/SAT te centraln...

Detaljan opis

Apartman Velika Mansarda

Prizemlje - Broj soba: 1, Broj kupaonica: 1, Broj bračnih ležajeva: 1, Broj osoba na glavnim ležajevima: 4,


Sadržaj i oprema
Kuhinja Kuhinjska pećnica Mikrovalna pećnica Kafe aparat Frižider Posuđe i pribor za jelo
  • Vez za čamac
  • Vez za čamac

Kalendar zauzetosti

4+0 Apartman Velika Mansarda
Slobodno
Zauzeto
Prošlo

Cijene smještaja

4+0 Apartman Velika Mansarda

Cijena smještaja na noć
Datum Za 4 osoba Minimalno noćenja Dolasci
Uvjeti iznajmljivanja
Za potvrdu rezervacije potrebno je platiti akontaciju od 30 % od ukupne cijene.
Boravišna pristojba: Uključena u cijenu.

Dolazak: od 14:00 do 20:00
Odlazak: do 10:00

Uključeno u cijenu:
Korištenja veza za čamac Posteljina i ručnici Završno čišćenjeInspiracija za vaš odmor
Zašto Šimuni?

Šimuni su malo ribarsko i turističko mjesto smješteno na jugozapadnoj strani otoka Paga na pola puta između 11 km udaljene Novalje i 12 km udaljenog grada Paga, te točno u podnožju najvišeg vrha otoka (Sv. Vid, 348 m nadmorske visine).
Šimuni se protežu kroz 3 prirodne uvale: u sjevernoj uvali nalazi se ACI Marina Šimuni koja je otvorena cijele godine i jedna je od najsigurnijih na cijelom Jadranu. Središnja uvala namijenjena je ribarskim brodicama ali služi i kao mjesto prodaje netom ulovljene ribe, dok se u južnoj uvali smjestila šljunčana plaža.
U neposrednoj blizina mjesta, u borovoj šumi, izgrađen je auto-kamp istog imena - Šimuni - vjerojatno najljepši kamp na otoku i jedan od ljepših na Jadranu, te je, jednako kao i marina, otvoren gostima tijekom cijele godine. U njegovom sklopu nalaze se sportski sadržaji i objekti gastronomske ponude, a posebnost mu daje izuzetno dugačka kilometarska plaža uz koju je smješten.
Zelenilo i borovina kojih u Šimunima ima na svakom koraku i u izobilju, čine ovo mjesto pravom zelenom oazom kamenog otoka Paga - idealno za zdrav i miran obiteljski odmor, a ni plaža Zrće nije predaleko za one željne zabave (automobilom 10 minuta).


Odredišta u blizini: